x

OMooves Stenen

Stenen vervelen nooit. De kunst van de aarde, wat wil je nog meer?

Al van kinds af aan is Olga gefascineerd door natuursteen. In de loop der jaren heeft zij zich verdiept in deze stenen en op haar reizen de mooiste collecties verzameld. Geïnspireerd door haar schoonheid en energie, vormt natuursteen een belangrijke rol in de ontwerpen van OMooves. Bij elk interieur vindt Olga een steen zoals precioustone, white onyx en marmer die past bij haar eigenaren of hun interieurs.

Olga Wintermans van OMooves werkt met een aantal geweldige vakmensen die precies de salontafel kunnen maken die ze voor ogen heeft en dat is een voorrecht. Olga: ‘Ik maak gebruik van de meest tijdloze vorm van kunst: de mooiste dingen die de aarde voortbrengt. Ik blijf het intrigerend vinden. En het blijft me inspireren. Het is de meest ultieme vorm van tijdloosheid.‘

OMooves werkt met een zeer speciaal en tailor-made concept. Al onze meubels zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen qua invulling van bijvoorbeeld de stenen. Het leer, de stoffen en de natuurstenen zijn onderhevig aan prijsfluctuaties. De losse elementen zullen door ons na een persoonlijk gesprek in een voor u passende offerte vermeld worden.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie, Olga en haar team vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels