x

OMooves Stoffen

OMooves interior design heeft geresulteerd in een prachtige lijn van eigen ontwerpen. Zij wilde iets creëren, waarbij ze geen concessies zou hoeven te doen aan materialen of vormen. Zij werkt met warme stoffen en kiest haar eigen kleuren. Een tikkeltje retro. Where Miami meets Ibiza.

Olga Wintermans van OMooves werkt met een aantal geweldige vakmensen die precies de salontafel kunnen maken die ze voor ogen heeft en dat is een voorrecht. Olga: ‘Ik maak gebruik van de meest tijdloze vorm van kunst: de mooiste dingen die de aarde voortbrengt. Ik blijf het intrigerend vinden. En het blijft me inspireren. Het is de meest ultieme vorm van tijdloosheid.‘

OMooves werkt met een zeer speciaal en tailor-made concept. Al onze meubels zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen qua invulling van bijvoorbeeld de stenen. Het leer, de stoffen en de natuurstenen zijn onderhevig aan prijsfluctuaties. De losse elementen zullen door ons na een persoonlijk gesprek in een voor u passende offerte vermeld worden.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie, Olga en haar team vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels