x

OMooves Collectie

OMooves interior design heeft geresulteerd in een prachtige lijn van eigen ontwerpen.
OMooves heeft een collectie gecreƫerd, waarbij geen concessies zijn gedaan aan materialen of vormen. Olga Wintermans werkt met warme stoffen, kiest haar eigen kleuren. Een tikkeltje retro. Where Miami meets Ibiza.

Gefascineerd door de natuur en schoonheid, combineert OMooves de mooiste natuurlijke materialen zoals natuursteen, leer, hout, linnen en organische vormen met een modern-chique twist.

De collectie stenen waar Olga mee werkt zijn fundamenteel voor haar ontwerpen. Elke steen heeft een specifieke energie die een individuele en unieke beleving veroorzaakt.

OMooves werkt met een zeer speciaal en tailor-made concept. Al onze meubels worden in speciaal geselecteerde ateliers op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen qua invulling van bijvoorbeeld de stenen. Daardoor is er een variatie mogelijk in formaten, kleuren en toepassingen, waardoor elk meubel exclusief is. Het leer, de stoffen en de natuurstenen zijn onderhevig aan prijsfluctuaties. De losse elementen zullen door ons na een persoonlijk gesprek in een voor u passende offerte vermeld worden.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie, Olga en haar team vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels