x

La Brochette Amsterdam

Na vijfentwintig jaar kreeg dit bekende restaurant een spraakmakende metarmorfose.

La Brochette is gelegen in hartje Buitenveldert. Het roer is compleet omgegooid. La Brochette pakt uit met een geheel vernieuwend, sfeervol en verrassend interieur en menukaart. Een trendy ogende omgeving waar lounge en dineren in elkaar overvloeien. Met comfortabele zithoeken, sfeervolle verlichting en een centrale bar kunt u genieten van een heerlijk uitgebreide lunch, een drankje met fingerfood als Pekingeend flensjes of u kunt zich laten verwennen door de creatieve menu’s van de avond.
Olga maakte van La Brochette een wereld van eigentijdse, spannende contrasten. Ton-sur-ton versus fuchsia roze blikvangers. Ronde, geborgen vormen, tegenover grote, ruimtelijke vlakken. Een tikkeltje jaren zeventig, met een internationale keuken en een ongedwongen gastvrijheid. Olga, die vaak de wereld overvliegt voor haar klanten én voor haar eigen inspiratie, is doorslaggevend in haar innovatieve ideeën, verrassende kleurcombinaties en grote enthousiasme, gecombineerd met een grote dosis lef en doortastendheid.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie, Olga en haar team vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

De samenwerking met Olga Wintermans is erg prettig en Olga heeft een gave om haarfijn door te hebben wat we wilden met onze inrichting waardoor een half woord vaak voldoende was. Olga is een stralende persoonlijkheid met een enorme passie en gevoel voor stijl. Daarbij is Olga in staat de deadline strak te managen en was alles op tijd af voor de grote opening. Tijdens het project houdt Olga het budget in de gaten en heeft ze er altijd voor gezorgd dat er geen verrassingen waren. Ons restaurant www.la-brochette.nl liep al goed voordat Olga het gerestyled had maar daarna hebben wij een omzetstijging geconstateerd die tot op de dag van vandaag gehandhaafd is gebleven. Olga, je was de investering dubbel en dwars waard!!!

Michel en Dennis van den Hoek, eigenaren van restaurant La Brochette, Amsterdam

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels