OMooves by Olga Wintermans

OMooves is het interieurlabel van stylist, ontwerpster en interieur designer Olga Wintermans.

Gefascineerd door de natuur en de schoonheid, combineert Olga de mooiste natuurlijke materialen zoals leer, hout en linnen en organische vormen met een modern-chique twist. Omdat de meubels in speciaal geselecteerde ateliers worden gemaakt, is er een variatie mogelijk in formaten, kleuren en toepassingen, waardoor elk meubel exclusief is.

OMooves werkt met een zeer speciaal en tailor-made concept. Al onze meubels zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen qua invulling van bijvoorbeeld de stenen. Het leer, de stoffen en de natuurstenen zijn onderhevig aan prijsfluctuaties. De losse elementen zullen door ons na een persoonlijk gesprek in een voor u passende offerte vermeld worden.


 

HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN HANDGEMAAKT

OMooves werkt met alleen hoogwaardige kwaliteitsleveranciers. Die staan voor hun producten en die een zelfde visie op ambacht, liefde voor het vak en het werken met natuurlijke producten hebben als wij. Al onze meubels zijn hand gemaakt en worden enkel op bestelling geleverd. En het zijn altijd unieke stukken.

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels