x

Hairsquad Amsterdam

Coco Chanel vormde de inspiratiebron voor deze kekke salon in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Ervaren topstylisten Joyce Versloot en Menno Zonneveld zijn het brein achter de nieuwe aanwinst HAIRSQUAD in de van Baerlestaat. In de mooie, state-of-the art salon is iedereen welkom voor de beste haarbehandelingen, maar ook huidverbeterende treatments of een rode-loper ‘beautyboost’ zijn mogelijk.
Zowel de klassieke vrouw als de moderne twintiger raken hier geïnspireerd. Hier is het zien en gezien worden in een classy interieur. Olga koos voor glanzende, artificiële materialen naast natuurlijke producten als hout, marmer en leer. Elegant, met een vleugje glamour.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie, Olga en haar team vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Nadat ik het werk van Olga Wintermans van OMooves had gezien, wist ik het meteen; Olga moet mijn kapsalon stylen! Ik heb Olga daarom carte blanche gegeven voor de inrichting van Hairsquad en het volledig aan haar over gelaten. En het eindresultaat was beter dan ik had verwacht en zou Olga daarom zo weer voor een volgende styling klus vragen en haar hiervoor weer carte blanche geven.
Olga heeft een passie voor stijl en inrichting en het is inspirerend om haar aan het werk te zien. Daarbij is Olga een stralende en prettige persoonlijkheid om zo’n project mee te doorlopen! Mijn kapsalon www.hairsquad.nl loopt goed en ben ervan overtuigd dat de styling van Olga hieraan heeft bijgedragen. Onze klanten komen graag bij ons en voelen zich er thuis.

Joyce Versloot, eigenares van kapsalon Hairsquad in Amsterdam Zuid.

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels