x

OMooves Projecten

Olga Wintermans werkte als stylist voor verschillende grote interior designers. In 1998 startte zij haar eigen bureau en richtte winkels, restaurants en privéhuizen in.

Al haar hele leven voelt Olga een grote liefde voor de natuur, die zij nu toepast in OMooves, zonder concessies te hoeven doen aan haar verfijnde smaak. Haar ontwerpen en interieurs zijn daardoor tijdloos en toch spannend, elegant en chique. Haar salontafel met verschillende natuurstenen zijn tot ver over de grens gewild bezit. Te meer omdat haar eigen exclusieve gebruik van de schoonheid van natuurproducten een vernieuwende aanwinst zijn in de interieurs van de 21ste eeuw.

Olga is een veel gevraagd interior designer die de wereld overvliegt voor haar klanten én voor haar eigen inspiratie. Zachte kleuren en natuurlijke materialen, complementaire keuze van kunst en accessoires en algehele luxueuze en eigentijdse uitstraling zijn haar handelsmerk.

‘Alles moet kloppen, een interieur moet in balans zijn’, vertelt Olga. ‘Dat klinkt dwingend, maar het zit in mij om een omgeving aan te passen aan de mensen die erin vertoeven. Het gaat om de juiste energie. Het gaat om het goede, passende gevoel. En daarbij om een juiste afspiegeling van het leven van mijn klanten. Ons huis is onze basis, het is eigenlijk de enige plek waar we onszelf kunnen zijn en ons veilig kunnen voelen. Een huis moet warmte uitstralen, moet voelen als een warme deken.’

50, 60 EN 70 JAREN STIJL

Deze jaren zijn een grote inspiratiebron. Om die sfeer te bereiken gaat ze ver: niet alleen is deze interieur styliste bekend om haar uitgesproken stijl, ze past haar eigen, zeer exclusieve meubelontwerpen aan aan de omgeving en bovenal aan het gebruik ervan. Elk interieur moet passen bij de architectuur en zijn bewoners. Olga’s stijl typeert zich het beste als een spannende mix van vintage met moderne elementen. Zachte kleuren en natuurlijke materialen, complementaire keuze van kunst en accessoires en de algehele luxueuze en eigentijdse uitstraling zijn haar handelsmerk.

Neem contact op voor meer informatie

© OMooves - Olga Wintermans | Site by Hellopixels